Natten är härDå sitter man här. Det är sent och vi ska snart sova. Staffan har somnat brevid mig i soffan. Olivia ligger i sitt rum och kanske sover hon där en hel natt, själv? Men inget jag tror! Hon är bortskämd över att jag ligger brevid henne. Så när hon vaknar till vill hon såklart att jag ska vara där. Men inatt får jag ta in henne isåfall, för det är inte så bekvämt att ligga på en madrass. Har inte hitta ngn säng än, men snart så... ;)

Har varit i Vellinge hela veckan. Hittat på lite skojsiga saker- eller mindre skojsigt för plånboken. Men ibland mår man bra av att handla fina saker. Har iaf köpt en super fin overall till O som hon ska ha när vintern kommer. Gäller att vara ute i god tid ;)

Igår kom Staffan ner och vi hade lite kräftskiva - gott!
Idag åkte vi hem men innan dess så åkte jag o han till Entré. Jag gilla det jätte mycket. Hört att dom inte har så bra som man kanske kunde tro med ett nytt ställe. Men dom affärer jag gillar fanns där och andra som jag inte varit i innan.
Köpte lite fina saker som kan vara fint till höst. Jag kommer nog vara en lila tjej! Jag brukar alltid ha brunt. men den färgen kommer jag inte svika. Jag ska bara förnya mig lite... :)

På måndag börjar allvaret. Liten har blivit stor - det är dagis dax!
Hur ska mammahjärtat må??

Det är frågan det.....
Kommentarer
Postat av: jane

Det går säkert jättebra! Du måste ha den inställningen så inte dn oro smittar av sig på Olivia ;) det kommer gå så fint så fin hehehe! och om .. om hon skulle vara ledsen är hon inte ensam där för det finns bra personal som tar hand om henne! Heheh tänk så=) Hoppas det går bra! =) kram

2009-08-23 @ 08:00:13
URL: http://gumpen.blogg.se/
Postat av: C

Tror det kommer gå jätte bra, man börjar väl lite med inskolning och så? Det kanske också gör det lite lättare för mammahjärtat :) Kram!

2009-08-23 @ 17:07:41
URL: http://everydayisunique.wordpress.com
Postat av: hanna da sistah

Ja det är tråkigt o packa ner saker o städa, men kul o packa upp sakerna på de nya stället! =)om du inte har varit med i alfakassan så kan du bara får grund ersättning så då kvittar de nog vad du tjänat men o andra sidan så ska du ju ha ett arbetsgivarintyg från frösunda o då finns det ju med på det! Sen behöver du massa intyg med från försäkringskassan oxå , gå in på alfakassan.se och kolla där för där finns en lista vad man behöver skicka in! Eller ring dom!När du skriver in dig på arbförmedlign behöver du nog inga papper med dig men sen skickar dom ju ut kallelse till möten som man måste gå på, och då säger dom att du ska skaffa arbetsgivarintyg till alla jobb som du har haft och det ska du då visa dom för att dom ska kunna kryssa i att du kan styrka dina meriter eller nåt sånt! hänger du med? hehe krångligt! =)Lycka till på dagis !kramen

2009-08-23 @ 18:55:16
URL: http://elliotminprins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0