Söndagar

När ska jag på gympa frågar Olivia nästan varje dag.
Söndagar är speciella för Olivia. Då är det gymnastik för henne. Och hon älskar det. Duktig och våglig är hon oxå. Det trodde jag inte om henne när hon börja för ca 2 år sen.
<3

Det som hände för nga dagar sen var att S körde och krocka - det hade kunnat gå mycket illa men där uppe var det ngn som vakta. Både han och den inblandade klarade sig bra. Vilket var himla skönt att få reda på. Den inblandades bil blev skrot så ja ngn vakta däruppe <3

Nu kallar sängen efter en inte så jätte givande dag.<3

Vilka dagar vi varit med om.
Ta hand om er därute ..


Imorgon

Håller ni tummarna för mig imorgon ?
Då är det dax för arbetsintevju för lilla mig.. Nervös men jag ska bara vara mig själv och försöka prata så gott om mig som jag bara kan. Varför ska det vara så svårt ?

Fin höst dag idag.
Kallt inne.
Börja elda i brasan kanske?

Kram/ J


Tråkig

Idag har det varit en tråkig dag. Eg har den sett ut som alla andra dagar. Men jag har haft en svacka. När man känner sig så jäkla ensam. Att inte ha ngn nära. Ngn att prata med, ngn som bryr sig. Så imorgon hoppas jag att jag vaknar lite mer positiv. S kommer hem från Tyskland och helgen bjuder på fest. Kul! Imorgon är barnen lediga från dagis. Får se om man kan göra ngt roligt?!?

Nu ligger jag i sängen och ska faktiskt säga godnatt för mina ögon vill bara en sak och det är att blunda!

Godnatt / J


Det har varit en lång dag.

 
Ja idag har det varit en lång dag!
Från att jag lämna barnen på dagis så började jag att söka jobb.
Ringde runt lite och jag är impad av mig själv att jag verkligen gjorde det!
Prata med en bra kvinna men som tyvärr även om hon var enhetschef inte kunde säga ngt om anställningar men hon visste att dom behövde timvikarier. Fick ett nr som jag ringde men inte fick tag på. Tråkigt nog ringde personen tillbaka när jag satt hos doktorn så kunde inte ta det. Ska ringa och jaga imorgon med. För nu ska minsann Johanna få ett jobb!
Var somsagt hos hudläkaren idag där dom kom fram till att jag har Kronisk urtikaria. Alltså nässelutslag som inte försvinner. Men inom sin tid förhoppningsviss försvinner. Det kan ha kommit i samband med min halssfluss jag hade. Som jag sa!! Så nu tror min kropp att jag är sjuk hela tiden! O ger helt fel signaler.
En annan sak var att precis innan jag skulle åka iväg så ringde min andra doktor och sa att dom hittat en cysta i mitt bröst. Ingen farlig MEN jag måste hålla koll så den inte blir större. Jaja det var det tråkiga idag!
 
Det roliga är att Staffan har sagt upp sig ;) Han har skrivit på papper till ett nytt jobb med så mycket bättre fördelar. Han kommer ha ett 7 till 4 jobb. Han kommer alltså komma hem!! Först måste han dock jobba kvar på sitt gamal tills uppsägningstiden är slut.
Så han är på resande fot nu till Tysklad!
En grej med detta företag är att dom bjuder med resperktive på saker med. Så jag och Staffan ska åka upp till stockholm och övernatta på hotel och gå o se på Tomas Ledin ;) Företaget bjuder, man tackar! :)
 
Så ja det var det!
 
 
Kram// J

Lika?

Dom säger att Olivia är lik mig som barn och ja, jag håller med :)


Kalas

I Vellinge för min kära mor har vi varit i helgen. Mysigt och trevligt. Fick en dos av "hemmaplan" och barnen fick en dos av mormor och morfar :)
God mat bjöds det på.. Åt alldeles förmycket! Men imorgon är en ny dag. Måndag! Och imorgon håller vi tummarna...

Kram // JRSS 2.0