Det har varit en lång dag.

 
Ja idag har det varit en lång dag!
Från att jag lämna barnen på dagis så började jag att söka jobb.
Ringde runt lite och jag är impad av mig själv att jag verkligen gjorde det!
Prata med en bra kvinna men som tyvärr även om hon var enhetschef inte kunde säga ngt om anställningar men hon visste att dom behövde timvikarier. Fick ett nr som jag ringde men inte fick tag på. Tråkigt nog ringde personen tillbaka när jag satt hos doktorn så kunde inte ta det. Ska ringa och jaga imorgon med. För nu ska minsann Johanna få ett jobb!
Var somsagt hos hudläkaren idag där dom kom fram till att jag har Kronisk urtikaria. Alltså nässelutslag som inte försvinner. Men inom sin tid förhoppningsviss försvinner. Det kan ha kommit i samband med min halssfluss jag hade. Som jag sa!! Så nu tror min kropp att jag är sjuk hela tiden! O ger helt fel signaler.
En annan sak var att precis innan jag skulle åka iväg så ringde min andra doktor och sa att dom hittat en cysta i mitt bröst. Ingen farlig MEN jag måste hålla koll så den inte blir större. Jaja det var det tråkiga idag!
 
Det roliga är att Staffan har sagt upp sig ;) Han har skrivit på papper till ett nytt jobb med så mycket bättre fördelar. Han kommer ha ett 7 till 4 jobb. Han kommer alltså komma hem!! Först måste han dock jobba kvar på sitt gamal tills uppsägningstiden är slut.
Så han är på resande fot nu till Tysklad!
En grej med detta företag är att dom bjuder med resperktive på saker med. Så jag och Staffan ska åka upp till stockholm och övernatta på hotel och gå o se på Tomas Ledin ;) Företaget bjuder, man tackar! :)
 
Så ja det var det!
 
 
Kram// J

Kommentarer
Postat av: Ia

Låter som en hel del bra besked, hoppas bara att nässelfebern ger med sig och försvinner. Lycka till med jobbsökandet, ge inte upp!!

2012-09-04 @ 14:01:41
Postat av: Amme

Roligt att Staffan sagt upp sig från det jobbet nu så han kan komma hem till familjen varje dag, Måste vara underbart!
Håller alla tummar nu för ett jobb till dig så du oxå kan få komma igång med ditt, man behöver intrycken & det sociala som ett jobb ger. Många kramar!!

2012-09-08 @ 12:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0