Vecka 33!


Nu har jag gjort vid alla papper och satt in dom i en pärm.
Sen har jag gjort ett fack till vår lilla bebis.
Känns bra.

Älskling jobbar nu. stackare. Det är juh så sent..
Jag hade verkligen inte orkat vara vaken till 6.

Vi var hos svärföräldrarna innan och åt. Mycket gott.
Man tackar inte nej till gratis mat :)
Farmor fick känna lillan med. Hon gav henne en höger.. hihi...nästan..

Nu är jag inne i vecka 33  det är helt ofattbart.
Kan inte smälta tanken att om 7 veckor (om hon inte kommer tidagre) då kommer vi ha en liten gos flicka här som vi ska lära känna och ta hand om. Magiskt. Hur jobbigt det än kommer vara vissa stunder så kommer hon vara värt precis allt. Det är ngt obeskrivligt som man känner inom sig.
Tänk att man känner kärlek till en person som man inte har träffat än. Tänk då hur mycket kärlek man kommer känna när man väl träffar henne. Vi pratar nästan bara om Henne. Älskling tycker om att prata med henne och hon ger alltid gensvar med att buffa till. Älskar att se hans min då. För tänk ändå att jag känner juh henne alltid. Men han får inte lika mycket av det. Då är det kul att hon visar sig för Pappa när han pratar med henne.
Han kommer bli en super pappa. Det vet jag!
Ska bli kul med föräldrarkursen. Det är 11 par som kommer att komma och tre av dom är lika gamla som mig.
Tror det kommer ge papporna rätt mycket för då kan dom sitta o prata precis om vad dom känner och då kan dom ge varandra tips. En mamma (som jag) läser o läser o läser...vill ha så mycket info hela tiden. Men en pappa (som staffan) han läser inte så mycket ÄN. Men efter att träffa andra blivande pappor så kommer han få mycket info.. Hoppas jag iaf. För det där med barn är en hel vetenskap.
Men det kommer falla sig naturligt när man levt med det ett tag. Allt är en lärdom och klarar andra av det så kommer vi med göra det. image262

"Inte undra på att du känner dig jättestor - det är trångt därinne nu! Det ökade trycket på din blåsa kan göra att du måste stiga upp och gå på toaletten flera gånger på natten, vilket kan vara tröttande. Förmodligen ökar du nu i vikt med ungefär ett halvt kilo i veckan och hälften av det är bebisen, som under de kommande sju veckorna kommer att lägga på sig en tredjedel till hälften av sin födelsevikt. Eftersom bebisen nu lägger på sig fett börjar huden fyllas ut och bli slät och fin.
Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten.

fetal development at 32 weeksEn del bebisar har redan fullt av hår på huvudet, medan andra bara har små fjun. Att ha tjockt hår vid födseln garanterar inte att man kommer att ha tjockt hår senare i livet, men det har visat sig att barn som har tunt hår oftast har tunnare hår också som vuxna.


Magbild kommer imorgon!

:)

Kommentarer
Postat av: Cassie

Mys me bebis i magen?

//Cassie

2008-01-07 @ 16:03:21
URL: http://Cassie92.blogg.se
Postat av: Pauli

Nawww vad gulligt att Staffis pratar med magen :)

2008-01-07 @ 19:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0